Juhlatilat

Juhla- ja kokoustilat

Tilat sijaitsevat koulun puolella yläkerrassa. Yhdistimme 2 entistä luokkatilaa avaamalla niiden väliset taiteovet. Molemmissa huoneissa on edelleen seinillä koulun aikaiset liitutaulut. Niihin voi halutessaan kirjoittaa vaikka juhlien ohjelman ja ruokalistan. Toisessa luokassa on älytaulu kaiuttimilla, johon käy kannettava Pc Windows 10.llä tai uudemmalla versiolla. Molempia tiloja voidaan käyttää myös erikseen sulkemalla taiteovet.

Tilassa on 15 pöytää ja 90 tuolia. Tuolien istuinosat verhoiltu sinisellä kankaalla. Osassa kuvia näkyy vielä vanhat, jo käytöstä poistuneet raidalliset tuolit. Tarvittaessa muutama pöytä ja 20 tuolia voidaan lisätä. Yläkerran käytävällä on pitkä pöytä ruokatarjoilua varten, pakastin, kylmiö, lämpölevy ja muut tarjoilussa tarvittavat laitteet. Yläkertaan on tehty myös wc-tilat.

Lisää kuvia juhlatilasta


Kahvio/ kokoushuone

Sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa keittiön vieressä ja sinne ei ole rappuja. Tila on entinen opettajienhuone, kylän vanhempien kielessä takkahuone( iso avotakka edelleen tilassa, ei tosin käytössä). Tilaan mahtuu noin 25 henkeä. Tilassa on karaoke-, AV-laitteet ja Internet-yhteys. Tila liittyy suoraan liikuntasaliin, ollen noin 80 cm korkeammalla, joten se on muokattavissa esim. esiintymistilaksi, tanssisaliksi, jne. Tilassa on ollut teatteriesityksiä, Jazz-ilta, naamiaiset, syntymäpäiviä, jne. Tila on sopiva pienien kokousten pitoa varten.  

Lisää kuvia 


Liikuntasali 

Tila sijaitsee alakerrassa ja on noin 10 x 7 metriä. Tilassa voi harrastaa monenlaista liikuntaa. Siellä on katosta riippuvat renkaat ( 2 paria) köydet ( 3kpl) rekkitanko, puolapuut sekä suojaverkot ikkunoissa.

Salia voi käyttää myös katsomona tai tanssisalina, sillä vieressä oleva kahvio on korkeammalla ja välissä olevan paljeoven avaamalla kahviotilaa voi käyttää näyttämönä, esiintymislavana tai orkesterikorokkeena.
Puolapuut on peitetty pitkillä verhoilla, samoin ikkunoissa olevat suojaverkot. Puolapuitten verhot voi halutessaan poistaa käytön ajaksi.

Sähköä on saatavissa monesta pistorasiasta.

Lisäkuvia liikuntasalista

Keittiötilat 

Sijaitsevat alakerrassa, kahvion takana.  Keittiöön on myös suora sisäänkäynti omasta ulko-ovesta. Tila on laitettu suurkeittiöksi, jossa on nelilevyisen suurkeittiöliesi uunilla, kiertoilma/höyryuuni, mikroaaltouuni, kylmiö, pakastin ja astianpesulinjasto sekä pieni yleiskone.

Käytössä on useampia teräsvaunuja helpottamassa astioiden ja ruokien siirtelyä.
Tila on vuokrattavissa yksinään tai muiden tilojen yhteydessä. Tilaa vuokrataan ulkopuolisille vain tiloihin perehdyttämisen/koulutuksen jälkeen tai sen saaneille henkilöille, joista yhdellä on oltava "hygieniapassi".
Keittiössä on suuri määrä kattiloita, vuokia, uunipeltejä ja muita ruuan valmistukseen ja tarjollelaittoon liittyviä astioita. Yhtenäistä sarjaa olevia ruoka-astioita löytyy 125 hengelle, lisäksi muita ruokailuastioita sekä kahviastiastoja noin 500 hengelle. Keittiötä on käyttäneet monet pitopalvelut ja ammattikokit ja todenneet laitteet ja välineet hyviksi ja keittiön toimivaksi.

Lisää kuvia keittiöstä