Albumi
7.6 2014 Vietettiin koulullamme perinnepäivää.  Kolmisopen kyläyhdistys ry, Kolmisopen maatalousseura, Sopen erä ry ja lukuisat kyläläiset olivat talkoissa mukana. Myös "Puustellin Pekka" toi "Old Timerit" näytille. Myös myllyllä oli kotieläimiä ja itse myllyrakennus tutustumisen kohteena. Polun sinne tekaisi kyläyhdistyksen väki.

Kolmisopen kyläyhdistys oli haastanut myös puolueet kisailemaan soppelaisiin lajeihin. Ainoastaan vasemmistoliitto sai joukkueen kasaan ja paikalle. Vastaan asettui kyläyhdistyksen ja Jaansmon joukkueet. Perinteiset lajit olivat aitajuoksu, seiväshyppy, munaviesti ja kuningasmölkky. Vasemmistoliitto voitti kisat.  Ohessa kuvia perinnepäivän vanhoista esineistä sekä päivän tapahtumista.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.04 | 12:58

Kyllä Teillä oli hienot juhlat . Onnittelut kaikille juhlan järjestelyihin ja kirjan ponnisteluihin osallistuneille. Kirjan julkaisu oli kulttuuriteko.

...
14.02 | 11:03

Kiitos Osmolle ,Jaanalle ja kumppaneille mukavasta illasta .

...
21.09 | 21:02

Siilin Seppä Tuomo Halonen
http://www.siilinseppa.com/

...
08.09 | 23:48

Tervehdys Wilma

Kirjoittaja on valittu, materiaalia kerätään. Innokas yli 20 hengen joukko työstää kirjaa. Paikan päällä voi käydä katsomassa ja kuuntelemassa.

...
Tykkäät tästä sivusta